Про набір учнів до 1 класів у 2019 році

Про це проінформувала начальник відділу освіти райдержадміністрації Антоніна Турова на апаратній нараді, яка відбулася 08 липня 2019 року у райдержадміністрації. Так,  до 1 класу ЗОШ № 1 подали документи 79 дітей, до НВК №2 – 57 дітей, до НВК № 3 – 49 дітей, до багатопрофільного ліцею (враховуючи філії) – 76 дітей, до гімназії «Гранд» – 54 дітей.

До 10 класів закладів освіти Красноградщини подали 196 учнів. Найбільше десятикласників (40 чоловік) рахуються у гімназії «Гранд».

Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Анатолій Берднік доповів про хід проведення жнивної кампанії. Він зауважив, що через несприятливі погодні умови урожайність кукурудзи та гороху по району значно зменшиться порівняно з показниками минулого року.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Світлана Гонтар проінформувала про результати проведеного моніторингу щодо дотримання соціальних гарантій у сфері виплати заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях Красноградського району за 6 місяців 2019 року. Красноградський район по рівню середньої заробітної плати по Харківській області займає 1 місце і становить понад 13 тис. грн.

Про ремонт Хрестищенської АЗПСМ та ФП в с. Копанки та в с. Зоряне проінформувала директор комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району». Вона зазначила, що після закупівлі спеціального обладнання, яке планується здійснити вже найближчим часом, Хрестищенську амбулаторію можна буде віднести до кращих по Красноградському району.

На нараді обговорили й інші актуальні питання життєдіяльності міста та району.