Правоохоронців Красноградщини привітали з професійним святом

Четвертого липня правоохоронці відзначають День Національної поліції. У Красноградському відділі поліції з цієї нагоди відбулися урочистості. 
Із професійним святом колектив правоохоронної діяльності привітав голова райдержадміністрації Євген Третяков, а також нагородив грамотами кращих правоохоронців за високий професіоналізм, ставлення до виконання службових обов’язків і вагомий особистий внесок у боротьбу зі злочинністю.
 
“Ваша робота пов’язана з ризиком, хоробрістю та мужністю. І критерій оцінки вашої діяльності – це, в першу чергу, довіра людей і результати роботи. Сьогодні Вашу працю високо оцінюють і в області, адже Красноградський відділ в п’ятірці кращих Харківщини. Продовжуйте так і надалі. Дякую за Вашу нелегку роботу. Ми пройшли разом чотири роки. За цей час змінилось багато і на краще, адже в результаті реформ Ви набули нового статусу професії. Бажаю Вам міцного здоров’я та радості, успіхів та достатку, терпіння, сил та енергії працювати задля забезпечення правопорядку. Нехай завжди Вас оточують вдячні люди, які цінують Вашу працю. Родинного затишку, щастя та благополуччя Вам!Зі святом!”, – побажав Євген Третяков.

До привітань та нагороджень долучились голова районної ради Володимир Птишник та міський голова Володимир Максим.