На Красноградщині відбулися змагання з мотокросу

“Польоти, швидкість, рев моторів” – саме так можна охарактеризувати 30 червня, бо саме в цей день відбувся ІІІ етап Чемпіонату Харківської області з мотоциклетного спорту на Красноградщині. 
Чимало фанатів приїхало до міста повболівати за екстремалів, отримати заряд позитиву та драйву. Вперше за останні чотири роки, змагання проходили на мототрасі Хомутовського парку, де зібралось 150 учасників з 6 областей України, щоб позмагатись за звання чемпіонів.

Чемпіонат відбувся за ініціативи та підтримки голови Красноградської райдержадміністрації  Євгена Третякова. Організатором мото-свята виступив Сектор молоді та спорту Красноградської РДА спільно з Молодіжним центром.

 
“Перегони були запеклі. Радує, що всі без виключення отримали позитивні враження та масу  задоволення. Приємно, що мотокросмени з інших областей України високо оцінили організацію заходу та трасу. Дякую всім, хто долучився до підготовки та проведення цих змагань. Радий душею за наших переможців – Юрія Немилостивого та Валентина Бойко, які посіли перше місце в класі “Повітряне охолодження”– наголосив очільник району.

По завершенню спортивних баталій всіх спортсменів нагородили дипломами, кубками та медалями.
За сприяння ПАОП “Промінь” для всіх працювала польова кухня, де можна було насолодитись смачною кашею.