122 випускники шкіл Красноградщини яскраво сяяли на головній площі міста

27 червня,  на Центральній площі міста,  відбулось одне з найголовніших свят молодості та юності – Випускний 2019 року закладів загальної середньої освіти Красноградського району. 
Чимало красноградців зібралось,  щоб подивитись на феєричне свято, в якому взяли участь випускники Красноградського ЗЗСО №2, Красноградського НВК №2, Красноградського НВК №3, Красноградського багатопрофільного ліцею, Красноградської гімназії « Гранд», Наталинського НВК, Піщанського НВК, Петрівського та Добренського НВК.

 

Цьогоріч кількісь випускників становило 122 одинадцятикласники, з яких 12 медалістів: 7 золотих і 5 срібних. 

 

Розпочалося свято з теплих привітань та побажань. З вітальним словом до винуватців свята звернувся голова Красноградської районної державної адміністрації Євген Третяков.
 «Ви справжні сучасні творці сьогодення та нашого майбутнього. Живіть у коханні, так, щоб в очах була радість, а на серці спокій. Нехай дорога веде вас до щастя. Останні акорди музики пролунали для вас, відбувся прощальний вальс. Це чудова пора, коли маленька перемога стає запорукою важливого успіху. Тож щасливого лету, любі випускники! » – побажав очільник району.
Головна площа міста розквітла красою, адже за доброю традицією був виконаний сучасний флешмоб, а випускники закружляли у прощальному шкільному вальсі.