Відбулася апаратна нарад райдержадміністрації

01 липня 2019 року у райдержадміністрації під головуванням заступника голови райдержадміністрації Олександра Машка відбулася апаратна нарада, на якій були заслухані  звіти керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та установ і визначені головні задачі на поточний тиждень.

Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Анатолій Берднік проінформував про хід збирання ранніх зернових та зернобобових культур по Красноградському району.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Надія Щербина зазначила, що цьогорічна освітянська відпускна кампанія проходить стабільно, виплати педагогічним та іншим працівникам закладів освіти здійснюються відповідно до графіків виходу їх у відпустки.

Про попередні результати ЗНО учнів 11 класів Красноградщини (у кількості 113 осіб) проінформувала начальник відділу освіти райдержадміністрації Антоніна Турова.

Завідувач сектору молоді та спорту Оксана Веклич доповіла про організацію та проведення спортивно-масових заходів, зокрема про спортивну рибалку на першість району, яка проходитиме 05-06 липня поточного року.

На нараді обговорили й інші актуальні питання життєдіяльності міста та району.