Держслужбовці приймали вітання

Ранком, 21 червня, в районному Будинку культури відбулися урочистості до професійного свята працівників державної служби. У глядацькій залі зібралися представники різних поколінь, які працювали раніше чи продовжують трудитися в органах влади, інших відповідних установах і структурах. Винуватців святкової події привітав голова райдержадміністрації Євген Третяков.

“Наша робота вимагає постійного навчання й розвитку. Адже законодавство удосконалюється, змінюються пріоритети державної політики і ми повинні завжди крокувати в ногу з часом, – зауважив керівник району, звертаючись до урочистого зібрання. – Вдячний вам за невпинний обмін досвідом і професіоналізм. Натхнення та енергії, вам, шановні колеги. Зичу ніколи не зупинятися на досягнутому, ставити нові амбітні цілі й досягати їх. “

Євген Третяков вручив відзнаки обласної та районної державної адміністрації кращим держслужбовцям. Серед них освітяни, юристи, фахівці казначейства, управління Держгеокадастру, спеціалісти інших важливих служб.
Зі словами привітань виступили голова районної ради Володимир Птишник, секретар міської ради Катерина Єніна та помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельда Ніна Мусатова.
Гучними оваціями зала віншувала працівників державної служби, які нині знаходяться на заслуженому відпочинку. Наостанок ветеранів запросили на фуршет, організований за підтримки голови РДА.