«Програма з підприємницької діяльності для ветеранів АТО та ООС» вперше виходить у регіони!

Київською школою економіки вже було проведено три хвилі навчання для більш ніж 100 учасників, які разом реалізували близько 50 проектів. Четверта хвиля програми масштабується та запрошує до участі представників зі всієї України на безкоштовне навчання у Харкові та Миколаєві.

Учасники отримують унікальну можливість вивчити основи планування, маркетингу, фінансів, управління персоналом та продажів. Та, як результат, розробити бізнес-план власної справи, заручившись допомогою досвідчених викладачів Київської школи економіки та випускників минулих хвиль.

Набір учасників розпочинається з 1 червня 2019. До участі запрошуються учасники АТО, які мають особливу ідею або велике бажання відкрити/масштабувати власний бізнес.
Заповнити анкету можна за посиланням: https://forms.gle/nLXp5MT5goYD4o3g6.

Наразі відбуваються два набори:

  • липень-вересень (м. Харків)
  • вересень-листопад (м.Миколаїв)

Програма розрахована на 2,5 місяці та передбачає 10 навчальних модулів (2 дні на тиждень: 1 день офлайн та 1 день онлайн).

Навчання проводиться Київською школою економіки спільно з організаціями-партнерами за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Детальніше ознайомитися з результатами попередніх програм можна за посиланнями:

З будь-якими питаннями або пропозиціями партнерства/інформаційної підтримки можна звертатись до координатора програми Адель Шаповалової на електронну адресу ato@kse.org.ua або за номером +380674347221.