Офіційна робота в Ізраїлі

Державна служба зайнятості повідомляє, що українським громадянам надана можливість тимчасового працевлаштування на ринку праці Держави Ізраїль в рамках міждержавної двосторонньої Угоди, яка укладена між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в будівельній галузі на ринку праці Держави Ізраїль.

Відповідно до Угоди визначено 4 сфери для працевлаштування висококваліфікованих українських фахівців в Ізраїлі:

  • опалубник – будівельні роботи (промислове будівництво, обробка деревини), обов’язковим є вміння читати плани будівництва;
  • арматурник – робота з металом, обов’язковим є вміння читати плани будівництва;
  • лицювальник – плиточник (покриття стін та підлоги керамічною плиткою);
  • штукатур (штукатурні роботи).

Отримати роботу можуть чоловіки 25-50 років, громадяни України, які володіють професійними навичками зайнятості, досвідом і високим рівнем здібностей у визначених професіях, ніколи раніше не працювали в Ізраїлі, не мають там родичів першої лінії, не мають судимості. Робітникам надається соціальний захист, медичне страхування, офіційний контракт, робота без посередників та прихованих платежів, заробітна плата від 1700 доларів США, належні умови для роботи та проживання.

Слід відмітити, що в 2018 році представники ізраїльського управління реєстрації населення і міграції відібрали в Україні 1047 українських працівників для роботи в Ізраїлі в межах реалізації двостороннього договору між країнами. Всі кандидати отримали право на роботу в Ізраїлі на період до п’яти років, а також усі належні соціальні права, як і ізраїльські робітники.

Більш детальну інформацію можете отримати на сайті https://www.facebook.com/israeljobofficiale/posts/ або звернувшись до Красноградської районної філії ХОЦЗ за адресою: м. Красноград, вул. Соборна, буд. 81 А або за тел. 7-17-44