Відбувся 11- й Кубок Героїв Красноградщини з футболу – 2019 (+відео)

12 травня на стадіоні “Ювілейний” відбувся Кубок Героїв Красноградщини з футболу – 2019, присвячений 74 -й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
11 років тому започаткував його Герой України Іван Гулий. Вже котрий рік поспіль очільник району Євген Третяков підтримує і продовжує цю добру традицію.


Хвилиною мовчання вшанували всіх тих, кому завдячуємо Перемогу. Всі Герої заслужили та варті того, аби віддавали честь їм та шану.

На урочистому відкритті були присутні почесні гості. З вітальними словами до футболістів звернулися завідувач сектору молоді та спорту Красноградської РДА Оксана Веклич та фінансовий директор ПАОП “Промінь” Ольга Четверик.
У Кубку взяли участь вісім команд: ФК “Бумеранг”, ФК “Промінь”, с. Кобзівка, ФК “Верлан”, ФК БУ “Укрбургаз”, ФК “ЦСКА “, с. Станичне, ФК “Олімпік”, с. Наталине, ФК “ДЮСШ”, ФК “Пішанка”. 
Навіть погода сприяла гарним матчам та чудовому настрою. Тож спортивний вихідний видався на славу.
У фіналі зійшлися ФК “Бумеранг”, м. Красноград та ФК БУ “Укрбургаз”. За результатами пенальті Кубок виборола команда “Бумеранг”, срібло отримала команда БУ” Укрбургаз”, бронзу отримала футбольна команда “Олімпік”, с. Наталине.
Команди нагородили подяками за участь, призери отримали медалі та грамоти, переможців нагородили Кубком.
 
Кращим гравцем Кубку став Павло Веренич (ФК БУ “Укрбургаз”)
Урочисту церемонію нагородження провів Євген Третяков.
“Вітаю всіх вас! Ми вкотре довели, що на Красноградщині футбол існує та процвітає! Бажаю удачі та подальших перемог!  З  Днем Преремоги!”, – звернувся до спортсменів очільник району.