Привітання Євгена Третякова до Дня пам’яті і примирення та Дня Перемоги

8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення. Це свято всіх тих людей, які потом та кров’ю відстоювали право на життя, право бути вільними та незалежними. Цього дня згадують переможців нацизму у Другій Світовій війні, борців за незалежність України, воїнів-інтернаціоналістів, ветеранів Афганської війни та сучасних захисників нашої Батьківщини. Щороку, вшановуючи подвиг творців історії, ми консолідуємо українську націю.
 
Цьогоріч, 9 травня, Україна відзначає 74-у річницю визволення від нацизму у Другій Світовій війні! Це день великої Перемоги, який здобули дорогою ціною. І важко переоцінити подвиг тих воїнів-визволителів, які, через свій біль, страждання та боротьбу, подарували нам наше сьогодення.
 
Шановні ветерани, з нагоди відзначення цих величних дат, прийміть мої щирі вітання та побажання міцного здоров’я, довгих років життя, незламності духу, щастя, родинного затишку, благополуччя, добра та достатку, віри і мирного неба над головою. Нехай життя дарує вам приємні події, посмішки та радість, а нові покоління шанують та свято бережуть пам’ять про ваш безсмертний подвиг!
З повагою,
Євген ТРЕТЯКОВ,
голова райдержадміністрації