На Красноградщині відбулись Всеукраїнські змагання зі спортивних танців VІ ТУР ГРАН-ПРІ СЛОБОЖАНЩИНИ

14 квітня у Красноградському районі відбулась найочікуваніша визначна подія року – Всеукраїнські змагання зі спортивних танців VІ ТУР ГРАН-ПРІ СЛОБОЖАНЩИНИ “DANCE GENERATION”, які пройшли на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу.  

Експресія, пристрасть, почуття, грація та краса, велика кількість гостей, учасники та вболівальники, феєрія і справжнє свято – таким видався цей незабутній день.
Красноградщина завжди радо зустрічає гостей. У спортивному комплексі були створені всі умови для проведення шоу. А шоу дійсно вдалося. У залі було гаряче, адже на обличчях кожного присутнього майоріли посмішки та радість в очах. Гарний настрій панував усюди. Світло сафітів, чарівні ведучі, понад 300 талановитих учасників, вболівальники та почесні гості створили справжню атмосферу вишуканості та неймовірного свята.
Захід відбувся за ініціативи та фінансовоїї підтримки голови Красноградської РДА Євгена Третякова, спонсорської допомоги благодійного фонду ім. Героя України І. М. Гулого. Організатором турніру став викладач спортивно-бального колективу “Конфеті” Красноградської ДЮСШ Олексій Матвійчук та Харківська обласна асоціація спортивного танцю, президент Костянтин Бобрусь.
Участь у змаганнях взяли учасники чотирьох категорій. В першій категорії виступали наймолодші, талановиті танцівники, а в четвертій – вже дорослі представники танцювальної еліти України.
Щорічно, протягом танцювального сезону, організовують Гран-прі в різних районах Харківської області. Фінальний тур традиційно проходить в Харкові в кінці травня – початку червня.
У змаганнях беруть участь танцівники всіх вікових категорій від початкового до міжнародного рівня.
Початку змагань в кожній категорії передувала урочиста частина. Очільник району з великим задоволенням вітав гостей та учасників VІ ТУРУ ГРАН-ПРІ СЛОБОЖАНЩИНИ.
 
“…Зустріч на паркеті наших дітей, нашого майбутнього – важлива подія для нас. Ця ініціатива від серця. Сьогодні ми втілили маленьку мрію у життя – створили іміджовий захід, який вразив усіх. Все вдалося і це надихає на подальшу працю і перемоги. Будемо продовжувати розвиток бально-спортивних танців у районі…”,- наголосив Євген Третяков.
До вітань долучилась і засновник благодійного фонду Галина Третякова.
У перервах, між початком змагань, присутніх радувала своїми виступами Анжеліка Манучарян.
Після виступу учасників відбувалась й урочиста церемонія нагородження. Для кожної категорії окремо. 

Очільник району спільно з засновницею благодійного фонду вручили переможцям та призерам змагань дипломи Харківської обласної асоціації спортивного танцю, медалі, кубки та призи від спонсорів заходу.
Як зазначив Євген Третяков, Красноградщина може вразити ще більше, адже паркет розміром 340 м². Тож може вмістити чималу кількість учасників.
Сюрпризом для всіх, від організаторів заходу, став виступ Григорія Голоднова та Олександри Буракової – срібних призерів “Кубка світу 2018” та полуфіналістів Відкритого Чемпіонату Англії 2018. (Танцювальний клуб “Профіт” м. Харків, тренер Олег Кочнев).
У змаганнях взяли участь понад 300 учасників із різних областей України, які демонстрували талант та спектр неймовірних емоції, в IV категорії конкурсанти демонстрували експресію, запал та пристрасть, тим самим, не лишили байдужим кожного присутнього на святі.
До суддівської колегії були запрошені незалежні фахівці, відомі метри спортивного танцю, які справедливо та чесно оцінювали майстерність виконання танцювальних рухів учасників: Альберт Луценко, Костянтин Бобрусь, Ярослав Перепеча, Сергій Тюткало, Олексій Балла, Вадим Мелихов та Анна Попова. 
Окремо судді подякували ініціатору заходу Євгену Третякову, оцінили його особистий вклад і наголосили, що з великим задоволенням завітають до району наступного разу.
В свою чергу, суддівську колегію, на згадку про Краноградщину, було нагороджено пам’ятними подарунками.
Ведучими заходу були Вадим Мелихов та Дар’я Савастюк.
Отож, наймаштабніша подія року відбулась. Захід подарував всім яскраві емоції та незабутні враження. Бажаємо всім творчих успіхів, подальших перемог, щастя та радості. Танець – це не лише рух тіла, а й рух душі, який зачаровує та дарує задоволення. Створюйте себе кожного дня.