Євген Третяков привітав особовий склад 5 – ї Слобожанської бригади НГУ з професійним святом

25 березня, напередодні 5-ї річниці Національної гвардії України, голова Красноградської райдержадміністрації Євген Третяков відвідав урочисті заходи з нагоди свята, які відбулись у військовій частині 3005 5 – ї Слобожанської бригади НГУ.

Очільник району привітав Командира військової частини Сергія Уніятова та особовий склад.

Нагадаємо, що Красноградський район здійснює шефство над військовою частиною 3005.

Прередувала урочистій частині не менш вагома подія – відкриття Сучасного спортивного залу площею 220 квадратних метрів, яка містить сучасну зону для заняття крос фітом, фітнесом та зоною для тренувань з бойових видів спорту.

Показові виступи для гостей підготували  спортсмени-військовослужбовці – Чемпіони світу з дзюдо, самбо, гирьового спорту.

Окрім залу у Слобожанському з’єднанні побудували та обладнали сучасний навчальний клас для занять з тактичної та спеціальної підготовки. Одночасно у класі зможуть навчатися 40 військовослужбовців. Серед оновлених об’єктів – капітально відремонтовані продовольчий склад та овочесховище.

На урочистостях звучали слова вітань та побажань. Чимало військовослужбовців нагородили подяками та грамотами.

“…Я поважаю та високо ціную Національну гвардію України. Нове формування дає можливість сьогодні почувати себе захищеними, а головне – кваліфіковано підготовленими до нових викликів. Бажаю, аби цих викликів було якомога менше. Здоров’я, терпіння, благополуччя та мирного неба над вами та над всією Україною…”, – побажав Євген Третяков.

У подарунок, на згадку про Красноградщину, очільник району вручив Командиру частини картину, на якій зображена Земська управа.