Привітання голови райдержадміністрації Євгена Третякова  з Днем працівників житлово-комунального-господарства

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

прийміть щирі вітання з професійним святом!

Значимість вашої роботи важко переоцінити. Це тепло, світло і вода будинків і підприємств. Створення та підтримка нормальних комфортних умов у школах, дитячих садках і лікарнях, благоустрій вулиць та капітально-ремонтні роботи – цілий рік всі ці турботи лягають на плечі комунальників.

Вдень і вночі, іноді без вихідних, у складних погодних умовах, завдяки відданості справі вам вдається підтримувати роботу всіх систем життєзабезпечення району. Багато, хто з ваших колег зустрічає своє професійне свято на робочому місці – така вже специфіка вашої роботи.

Тож у цей святковий день прийміть слова вдячності за самовіддану, відповідальну та почесну працю на благо людей, за відповідний рівень обслуговування населення, за підтримку в належному стані комунальних об’єктів. Сучасне суспільство диктує нові стандарти якості надання побутових послуг, тому ваш професіоналізм є гарантом подальшого розвитку галузі району.

Бажаю вам і вашим родинам доброго здоров’я, щастя, матеріальних статків, наснаги, душевного тепла, миру, злагоди та нових професійних здобутків. І нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу.