Красноградські медсестри скористалися безкоштовними ваучерами на навчання

Питання конкурентоспроможності на ринку праці завжди актуальне, адже успішність кожного з нас залежить від готовності до саморозвитку та самовдосконалення. Особливо важливим це питання є для тих, кому виповнилося 45 років. Служба зайнятості навчає громадян даної категорії більш ніж за 50 професіями та спеціальностями. Навчання дає можливість опанувати нову професію, підвищити чи удосконалити вже наявні знання. Оплата навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

З 14 березня 2019 року група з семи медичних сестер, які отримали ваучер за спеціальністю «Медсестринство», розпочала навчання за курсом «Комп’ютерна грамотність для медсестер» на базі Красноградського медичного коледжу.

Сьогодні у медичній галузі у повсякденне життя входять такі послуги, як – електронний медичний запис, електронний рецепт та електронне направлення. Отож, знання, які отримають медичні працівники, допоможуть їм у подальшій роботі.

Такий вид навчання у Краснограді відбувається вперше і це все  завдяки тісній співпраці між службою зайнятості,  КЗОЗ «Красноградський медичний коледж», Красноградською центральною районною лікарнею та Центром первинної медико-санітарної допомоги.