Профілактика запобігання вчинення злочинності серед неповнолітніх та молоді

Красноградський районний центр для сім’ї, дітей та молоді продовжує профілактично-просвітницьку роботу із неповнолітніми та молоддю Красноградського району, спрямовану на попередження скоєння злочинів та правопорушень серед молоді, профілактики негативних явищ у суспільстві.

26.02.2019 р. фахівці Красноградського районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді разом із заступником начальника Красноградського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області Батюк О.О. та начальником відділу Красноградського бюро правової допомоги Золотухіної І.К. на базі Красноградського професійного ліцею провели профілактично-просвітницький захід на тему: «Профілактика запобігання вчинення злочинності серед неповнолітніх та молоді».

Захід було проведено з метою протидії кримінальної відповідальності неповнолітніх та формування навичок правомірної поведінки, відповідального ставлення до своїх вчинків, дотримання законів України, навчання діяти у відповідності з нормами права в різноманітних життєвих ситуаціях та наслідки неправомірної поведінки в суспільстві.

Така профілактично-просвітницька робота Красноградського РЦСССДМ націлена на зменшення ризику випадків скоєння неповнолітніми злочинів та формування свідомого ставлення молодого покоління до здорового та  відповідального способу життя.