У Краснограді відкрили новозбудований фізкультурно-оздоровчий комплекс

Під час робочої поїздки до Красноградського району голова ХОДА Юлія Світлична відвідала перший спортивний турнір, що відбувся в новому комплексі.

Під час відкриття міжрайонного турніру з волейболу на Кубок голови ХОДА Юлія Світлична привітала всіх його учасників, гостей та всіх красноградців із завершенням будівництва головної спортивної споруди району.

«Мені надзвичайно приємно сьогодні бути на відкритті Палацу спорту, якого так давно очікував район. Ви маєте дуже гарні спортивні традиції. Вашими земляками сьогодні пишається Україна, але наше майбутнє – це наші діти та їх досягнення. А для того, щоб діти могли показати своє спортивне натхнення, потрібно створювати умови», – сказала Юлія Світлична.

Красноградський фізкультурно-оздоровчий комплекс став найбільшим з усіх, що побудовані на Харківщині. Будівля має 63 метри в довжину, 24 в ширину та висоту купола 15 метрів. У комплексі працюють секції футболу, баскетболу, спортивних танців, карате, важкої та легкої атлетики. Кількість відділень розширюватиметься – так, для ФОКу вже придбали обладнання для боксу та волейболу.

«Ми комплексно підтримуємо спорт у Харківській області та намагаємося зробити все для того, щоб у дітей були умови для занять спортом.Подібний спортивний комплекс тиждень тому було відкрито й у Золочівському районі. Сьогодні ми розпочинаємо будівництво ще 3-х новеньких ФОКів (у Дергачівському, Краснокутському та Чугуївському районах) та будемо робити все для того, щоб у кожному з 27-ми районів Харківської області були такі гарні та сучасні умови», – повідомила голова ХОДА.

Вона подякувала за спільну роботу будівельникам, місцевій владі й громаді та, звичайно, красноградським спортсменам – одним з найкращих у області. «Цей ФОК ми будували всі разом, готувалися до відкриття всі ці 1,5 роки, – відзначив голова Красноградської РДА Євген Третяков. – І я маю ще одну гарну новину для всіх, хто займається спортом. У 2016 році наш район займав у Харківській області за розвитком спорту 30-е місце, на сьогодні Красноградщина виборола 1-е місце за результатами 2018-го року. Тож ми будували з вами не тільки приміщення, ми будували спорт Красноградщини. Хотів би дуже подякувати Юлії Олександрівні, тому що знаю, як вона підтримує спорт та молодь, яка буде після нас. Щиро дякую за цю підтримку».

Під час заходу Юлія Світлична передала керівництву ФОКу сертифікат на нове медичне обладнання для закладу.