Конкурс краси “Чарівниця коледжу 2019”

14 лютого, День Святого Валентина, скільки таємничого та романтичного це свято несе з собою. Недарма, саме цей день обрали для проведення конкурсу краси – «Чарівниця коледжу 2019», який відбувся в стінах актового залу Красноградського педагогічного коледжу.

Демонстрували справжню дівочу вишуканість, красу та розум дев’ять конкурсанток різних курсів та відділень. Починаючи з першого виходу на сцену, учасниці зачарували всіх глядачів своєю неповторністю та витонченою красою. Але попереду було декілька конкурсів, у яких претендентки належно презентували власну кмітливість, тендітність та грацію і, звісно ж, розкривали присутнім свої таланти.

Оцінювали виступи учасниць компетентне журі, у складі якого був і заступник голови Красноградської районної державної адміністрації Олександр Машко.

Журі конкурсу, справжнім поціновувачам жіночої краси та вроди, було нелегко обрати найкращу з найкращих. Дев’ять дуже різних дівчат, яких об’єднує одне спільне – дівоча краса та розум, проте головне звання “Чаріниця коледжу 2019” отримала лише одна.

Переможнецею стала студентка ІІІ курсу відділення початкової освіти, неперевершена Музалевська Руслана. «Віце-Міс » стала Василів Анна, студентка І курсу відділення дошкільна освіта. Титул «Друга Віце-Міс» отримала – Глазкова Інна, студентка ІІІ курсу відділення технологічної освіти та трудового навчання.