Нові формати надання соціальних послуг безробітним

5 лютого 2019 року Харківським обласним центром зайнятості, в рамках проекту «Живи та працюй в Україні», проведено «Перший регіональний ярмарок вакансій у режимі онлайн». У заході прийняли участь представники

 КП «Салтівське трамвайне депо», АТ Трест «Житлобуд-1», ТОВ «ФК «Кредіплюс», Головного управління національної поліції України в Харківській області та Регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Українська залізниця».

Представники роботодавців презентували свої підприємства, актуальні  вакансії та звернули увагу пошукачів роботи на переваги працевлаштування саме на їх підприємства: АТ Трест «Житлобуд-1» надає іногороднім працівникам гуртожиток, працівники КП «Салтівське трамвайне депо» мають суттєві знижки на оплату комунальних послуг.

В онлайн-режимі 30 безробітних, які зареєстровані в Красноградській районній філії ХОЦЗ, отримали вичерпну інформацію щодо запропонованих вакансій, режиму роботи, оплати праці. Зацікавлені особи мали змогу пройти індивідуальну співбесіду з представниками роботодавців в онлайн-режимі.

Також учасників заходу було ознайомлено з інноваційними методами роботи служби зайнятості та новими форматами надання соціальних послуг населенню. Всі ці новації спрямовані на виконання головного завдання служби зайнятості – бути надійними та ефективними партнерами як для роботодавців, так і для шукачів роботи.