Звернення голови Красноградської РДА Євгена Третякова з нагоди Дня Соборності

Шановні земляки!

День Соборності, який щорічно святкується в Україні 22 січня, символізує прагнення українців бути вільними, їх стремління до ідентифікації серед інших народів. Саме цього дня у 1919 році на площі перед Київською Софією на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку
Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.

Ті вікопомні історичні події показали безсилля будь-яких спроб роз’єднати український народ та сформували підґрунтя для відродження незалежної соборної демократичної України та утвердження національної ідеї.

Сьогодні Україна знову переживає нелегкі часи, коли серед її народу сіють ворожнечу, намагаються його зламати. І ми знову маємо бути сильними та незламними в своїх переконаннях, єдиними в своїх думках та прагненнях.

Дорогі мешканці Красноградщини, прийміть найщиріші привітання з нагоди одного з найвеличніших свят – Дня Соборності України! Нехай кожен громадянин зустріне урочисте свято з відкритим серцем, з вірою в щасливе майбутнє держави та гідне життя.

Зичу усім вам злагоди, сил та натхнення! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртують нас для здійснення високої мети – щасливого і гідного життя, процвітаючої, могутньої, соборної України!

З повагою Є. ТРЕТЯКОВ,
голова райдержадміністрації.