На Харківщині очікується погіршення погодних умов

За даними Укргідрометцентру, 11 січня в Україні, крім заходу і півночі, очікуються пориви вітру 15-20 м/с. У центральних та східних областях – мокрий сніг та дощ, місцями – ожеледь.

У Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій та Луганській областях місцями прогнозують значний мокрий сніг, хуртовини (приріст снігового покриву 10-15 см).

Головне управління ДСНС України у Харківській області звертається до водіїв, особливо – вантажних автомобілів, з проханням стежити за синоптичними прогнозами, при виборі маршруту надавати пріоритет найбільш проїзним трасам, а на час ускладнення погодних умов, до покращення ситуації на автошляхах, бути готовими перечекати негоду вдома або у спеціально відведених для цього місцях.

10 січня підрозділи служби «101» 7 разів залучалися до надання допомоги водіям на автошляхах Харківської області. Всього рятувальники витягли зі снігу 12 автомобілів на дорогах та в населених пунктах Чугуївського, Вовчанського, Лозівського, Харківського, Барвінківського та Сахновщинського районів.

За матеріалами з офіційного сайту Харківської ОДА