Підсумки фестивалю “Повір у себе”

11 грудня в приміщенні Молодіжного центру, відбулося свято добра та милосердя присвячене підведенню підсумків фестивалю творчості дітей з обмеженими можливостями «Повір у себе», який проводить Красноградський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Теплими і щирими словами звернувся до дітей і батьків перший заступник голови Красноградської районної державної адміністрації Валерій Кицюк. Він побажав усім успіхів і віри у власні сили, щоб Господь протягом життя зігрівав своєю ласкою і благодаттю.

Діти з особливими потребами дуже талановиті, про це зазначила голова Благодійного Фонду ім. Героя України Гулого І.М. Галина Третьякова, тож неодмінно їхні таланти потрібно розвивати та підтримувати.

За ініціативи голови Красноградської РДА Євгена Третякова та голови правління Благодійного Фонду Галини Третякової – всі гості свята отримали подарунки, а в кінці свята на всіх чекав солодкий стіл. Справжнім подарунком і для дорослих, і для дітей стала концертна програма організована Молодіжним центром сектору молоді та спорту Красноградської РДА.