Привітання голови РДА Євгена Третякова з нагоди Дня місцевого самоврядування

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

 Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування!

Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами і потребує подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами – майбутнє держави.

Переконаний, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу і разом з усією громадою, депутатами,  партійними та громадськими організаціями в мирі й злагоді підніматимуть потенціал краю на вищий рівень.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя.

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам  сили та наснаги.

З повагою

Голова Красноградської районної державної адміністрації

Євген Третяков