Шановні отримувачі житлових субсидій!

Управління праці та соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації повідомляє, що домогосподарствам, які отримували житлову субсидію в літній період 2018 року проведено перерахунок на опалювальний період 2018-2019 року в листопаді 2018 року. Розмір житлових субсидій за жовтень та листопад 2018 року даним домогосподарствам буде зазначений у платіжках за листопад 2018 року.

Тож, до отримання повідомлень про призначення субсидій, користуйтеся платіжками по оплаті за житлово-комунальні послуги, в яких  буде відображений розмір  субсидії.

Для громадян, які подали новий пакет документів на опалювальний сезон 2018/2019 років, розпочато нарахування субсидії наприкінці листопада, так як управлінням щойно отримано допрацьоване програмне забезпечення.Станом на 28 листопада 2018 року на опрацюванні знаходиться понад 2,5 тисяч заяв на призначення житлових субсидій.

Звертаємо Вашу увагу, що усі заяви будуть розраховані у грудні 2018 року та надіслані повідомлення про призначення житлових субсидій.Отримати будь яку інформацію про отримання житлових субсидій можна  в управлінні праці та соціального захисту населення за адресою м. Красноград, вул. Бєльовська, 84, або за телефоном гарячої лінії 71810.