У поточному році поліція Красноградщини активізувала роботу з розкриття та розслідування злочинів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року

Про це повідомив начальник Красноградського відділу поліції ГУ  Національної поліції України в Харківській області Олексій Стрілець під час проведення апаратної наради, яка 12 листопада відбулася у райдержадміністрації під головуванням першого заступник голови райдержадміністрації Валерія Кицюка.

Він проінформував, що за 10  місяців 2018 року у районному відділі зареєстровано та розглянуто 4983 заяви та повідомлення про вчинені правопорушення, з них зареєстровано до ЄРДР, тобто з ознаками кримінального правопорушення – 457. Загалом по основним напрямкам оперативно-службової діяльності Красноградський відділ поліції має виші показники порівняно з середньообласними показниками серед підрозділів поліції.

На апаратній нараді до усіх споживачів електроенергії та сільських голів  звернувся головний інженер Красноградського відділу АТ «Харківобленерго» Олександр Кашира  з проханням не залишатися осторонь, виявляючи спроби демонтажу обладнання або зливу оливи на підстанціях, зняття проводів ліній електропередачі, факти відкриття дверей підстанцій та проведення будь-яких робіт людьми, які не є працівниками енергокомпанії  (це можна визначити за спецодягом та написом на машині).

Красноградський відділ АТ «Харківобленерго» просить відразу повідомляти компанію та поліцію, адже спільні дії з попередження крадіжок – запорука якісного та безпечного електропостачання. Крадіжки електрообладнання – це не лише знеструмлення споживачів, збитки для компанії, а й загроза життю людей, які наражають себе та оточуючих на небезпеку ураження електричним струмом.

На нараді також обговорили питання виконання бюджету, стану проходження опалювального сезону, призначення субсидій, ходу проведення робіт з утеплення корпусів центральної районної лікарні,  благоустрій вулиці Харківської та інші важливі питання, по яким першим заступником голови райдержадміністрації надані відповідні доручення.