Красноградська дитячо – юнацька спортивна школа відзначила 50-річний ювілей

 Минулої суботи свій ювілей відзначила Красноградська ДЮСШ.

З нагоди свята привітати колектив закладу і згадати всіх спортсменів та тренерів завітали почесні гості. Серед них був і перший заступник голови Красноградської РДА Валерій Кицюк, який побажав процвітання закладу, здоров’я та благополуччя всім тренерам. Також він висловив глибоку вдячність ветеранам спорту, які чимало років свого життя присвятили вихованню спортсменів. Відзначили грамотами районної державної адміністрації за сумлінну та багаторічну працю кращих. Крім цього, у подарунок ДЮСШ від Благодійного фонду імені Героя Ураїни Гулого І.М., засновник Галина Третякова, було вручено баскетбольну форму.

Спортивна школа – це насамперед – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Із вдячністю згадували всіх тих, хто закладав і формував традиції, чиї здібності і професіоналізм були направлені на навчання та виховання юних спортсменів.

ДОВІДКОВО:

1966 рік. За рішенням Красноградської районної Ради депутатів у місті розпочалося будівництво спортивної зали

У 1968 році будівництво завершилося. І з того часу спортивна школа, привітно розкривши свої двері, прийняла юних спортсменів, ставши для них стартом перед великим спортивним Олімпом.

До пізнього вечора спортивна зала повнилася дзвінкими дитячими голосами.

У листопаді 1973 року, згідно з постановою президії обласної ради Добровільного Спортивного товариства «Колос» приміщення було передано Красноградському районному відділу освіти.

Поступово, рік за роком, створювались умови для розвитку фізичної культури, дитячо-юнацька спортивна школа удосконалювалася, оновлювалася. Зустрічала поважних гостей , обмінювалася досвідом. Все це вимагало ще більшої наполегливої праці.

Свято зібало чималу кількість спортсменів, ветеранів спорту, гостей та вихованців.

Своїми виступами радували присутніх вихованці школи та запрошені колективи.