Конкурс “Кращий механізатор – 2018”

07 листопада 2018 року на одному з полів ПАОП «Промінь», був проведений конкурс «Кращий механізатор-2018» за ініціативи Голови Красноградської районної державної адміністрації Євгена Третякова та підтримки Благодійного Фонду імені Героя України І.М. Гулого в особі Голови правління Галини Третякової.

У конкурсі активну участь взяли студенти Красноградського аграрно-технічного коледжу імені Ф.Я. Тимошенка, Первомайського професійного ліцею, Карлівського та Кегичівського професійно-технічних училищ.

З вітальними словами до всіх присутніх звернулись: заступник голови Красноградської районної державної адміністрації Ірина Смородінова, генеральний директор ПАОП «Промінь» Сергій Луговий та фінансовий директор ПАОП «Промінь» Ольга Четверик. Від усієї душі тепло привітали та побажали учасникам успіхів, міцного здоров’я, любові, доброти, щоб щастям повнились рідні домівки.

Професійний конкурс пройшов цікаво, з повною віддачею конкурсантів та вболівальників. Вони яскраво підтвердили, що оволоділи на достатньому рівні знаннями обраної робітничої професії.

І місце виборола команда студентів Красноградського аграрно-технічного коледжу імені Ф.Я. Тимошенка;
ІІ місце – Первомайский професійний ліцей;
ІІІ місце – Кегичівське професійно-технічне училище №60;
ІV місце – Карлівське професійно-технічне училище №50.