У районі відзначили Міжнародний День людей похилого віку та День ветеранів

Другий місяць осені розпочинається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений з 1991 року Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.

1 жовтня – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури та взаємозв’язку поколінь.

День літньої людини – це добре та світле свято, коли вшановують представників старшого покоління. Сьогодні увага влади зосереджена на індивідуальних та соціальних потребах літніх людей, на належній оцінці їхнього внеску в розвиток суспільства.

04 жовтня, в районному Будинку культури відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, в якому взяв участь голова Красноградської РДА Євген Третяков. 

«Ви заслуговуєте на це свято, – звернувся він до присутніх очільник району, – своїм досвідом, багаторічною працею, трудовими досягненнями.  Цінуйте один одного. Дякую, що дали можливість сьогодні нам жити, можливість нести відповідальність за вас, за тих, хто поруч із вами. Найголовніше, що ви маєте – це життєвий досвід та мудрість».

Тепло привітали зі святом усі запрошені гості та побажали їм міцного здоров’я, довголіття, добра та залишатись в душі та серці завжди молодими, бадьорими і веселими.

По завершенню урочистостей для ветеранів відбувся святковий концерт.

Після концерту всім були вручені солодкі подарунки  та квіти від Євгена Третякова.