УСИНОВЛЕННЯ – ЦЕ ЛЮБОВ НАЗАВЖДИ!

30 вересня Україна відзначає День усиновлення.Це свято життєвої мудрості і щирості, це свято розуміння, це свято великої душі та великого терпіння. Не випадково День усиновлення збігається з днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Ці імена символізують найкращі людські почуття та моральні чесноти, які виявляють люди, приймаючи в родини дітей, котрі за різних життєвих обставин втратили свою сім’ю.

Мати і тато – два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати, народивши малюка. Мамою і татом можна стати, усиновивши дитину.  Нехай прийняте Вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у Вашому житті. Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть вам у будівництві міцного, довголіття власної родини.

Звертаємось до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

 Шановні жителі району! 19 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, мають право бути усиновленими. Якщо ви маєте бажання допомогти дітям, звертайтесь до служби у справах дітей Красноградської  районної державної адміністрації за адресою: м. Красноград, вул. Соборна, буд.58-а, к. 29. тел.7-36-70.