На Красноградщині відсвяткували День працівників лісу

Ліс — це легені нашої планети. Тому люди, які щодня захищають його і розвивають, по праву заслуговують на своє професійне свято. День працівників лісу в Україні відзначають у третю неділю вересня.
Тому, напередодні свята, відбулися урочистості з нагоди святкування Дня працівників лісового господарства у КЗ «Красноградський краєзнавчий музей ім. П. Д. Мартиновича», де вітали тих, хто щодня охороняє та збагачує ліси Красноградщини. На урочистості завітала заступник голови Красноградської районної державної адміністрації Ірина Смородінова.
Грамотами районної державної адміністрації нагородили Болтушкіна Олександра та Процайло Тетяну – за сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, значний особистий внесок у розвиток лісового господарства та з нагоди професійного свята та оголосили Подяку голови районної державної адміністрації – Карлову Олександру та Лосєву Петру.
Це професійне свято тих, хто своєю самовідданою працею охороняє і примножує лісові багатства. Тому висловлюємо щиру повагу та вдячність всім працівникам лісової галузі, на плечах яких тримається лісове господарство в цей нелегкий час, ветеранам праці, які віддали улюбленій справі не один десяток років життя, а також усім громадянам України, що дбайливо відносяться до лісових багатств країни.