Підготовка господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери Красноградського району до опалювального сезону 2018/2019 років здійснюється відповідно до затверджених заходів

Про це повідомив головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Дмитро Чигринець на апаратній нараді, що днями відбулася  у райдержадміністрації.

Він проінформував про стан підготовки теплового господарства. Так послуги з теплопостачання в районі надає Красноградське підприємство теплових мереж, яке експлуатує 16 котелень.

Від котелень тепло подається у 129 житлових будинків, 23 навчальні та дошкільні заклади, 16 закладів охорони здоров’я, бюджетні установи і госпрозрахунковим споживачам.

Підприємство гарантує надання послуг в опалювальному сезоні 2018/2019 років.

До початку опалювального періоду відсоток оснащення наявного житлового фонду вузлами обліку теплової енергії становитиме 93,8%.

Що стосується водопостачання та водовідведення слід зазначити, що в ході запланованих заходів по водопровідно-каналізаційному господарству проведені роботи по ремонту та заміні водопровідних мереж (75 м), каналізаційних мереж  (450 м), підготовлено водопровідно-насосну станцію, каналізаційно-очисну станцію, 9 свердловин, укладено договір з підрядником ТОВ «СТАН» на реконструкцію насосної станції КНС №2, розроблено ПКД на реконструкцію насосної станції КНС №6,   у процесі розробки ПКД на капітальний ремонт частини каналізаційного напірного колектору через річку Берестова в с. Наталине.

У Красноградському районі станом на 10.09.2018 комплексно підготовлено 218 з 245 житлових будинків, або 89 %.

Також на апаратній нараді заслухано звіт завідувача сектору цивільного захисту райдержадміністрації Олега Ткачука про організацію заходів з ліквідації лісових пожеж на території Красноградського  району.