Інформували про проект «Рука допомоги»

17 серпня 2018 року в приміщенні Красноградської районной філії Харківського обласного центру зайнятості  за участю фахівців  управління  праці та соціального захисту населення  пройшов семінар для 26 громадян з числа внутрішньо переміщених осіб та членів малозабезпечених родин.

Основною метою заходу було інформування учасників  щодо участі у пілотному проекті «Рука допомоги», яким передбачено адаптацію даної категорії громадян у професійне середовище – працевлаштування за наявними вакансіями, участь в громадських та інших роботах тимчасового характеру, отримання безвідсоткової допомоги до 70 тис. грн.  для започаткування власної справи.

Зверталась увага присутніх на  можливості працевлаштування після проходження професійного навчання в Харківському центрі професійно-технічної освіти  державної служби  зайнятості України за актуальними на ринку праці професіями.

Учасники семінару  детально  ознайомились зі змінами  у законодавстві щодо оформлення житлових субсидій і необхідністю офіційного працевлаштування.

 Наприкінці семінару присутнім роздано довідково-інформаційні листівки, буклети та газети «Рука допомоги»,  а також громадяни отримали відповіді на всі надані ними запитання.