Волонтери з Австрії та Алжиру будуть працювати у двох навчальних закладах Красноградщини

Про це повідомила начальник відділу освіти райдержадміністрації А.ТУРОВА на щотижневій апаратній нараді,  яка сьогодні  відбулася у райдержадміністрації.

Красноградський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 ім. О. І. Копиленка Красноградської районної ради та Піщанський навчально-виховний комплекс (заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти) Красноградської районної ради  стали учасниками проекту пришкільних мовних таборів GoCamp громадської організації Глобал Офіс, завдяки якому волонтери зі всієї планети мотивують школярів вивчати іноземні мови.

Так, у період  з 06.08.2018 по 17.08.2018 у таборах з денним перебуванням на базі цих двох закладів освіти працюватимуть волонтери: Урліх Хамершмідт (Австрія) у закладі ЗСО І-ІІІ ступенів №1 ім. О. І. Копиленка та Абделбакі Чолі (Алжир) у Піщанському НВК.

Мета GoCamp – виховати нове покоління всебічно розвиненої та освіченої молоді, яка готова до життя в ХХІ столітті, вільно володіє іноземними мовами та відкрита до пізнання інших культур і досвіду.