Монетизація залишків невикористаної субсидії на опалення

Управління праці та соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації повідомляє, що Положенням про порядок призначення житлових субсидій передбачена монетизація залишків невикористаної субсидії на опалення станом на 01.05.2018 року.

Невикористані суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо- та електропостачання для індивідуального опалення в обсягах, що не перевищують вартості 100 куб. метрів природного газу або вартості 150 кВт•г електричної енергії, не залишаються на рахунках отримувачів в організаціях, а перераховуються на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплачуються через поштові відділення.

Міськгаз та енергозбуд надали управлінню Списки осіб, у яких зазначаються відповідні суми невикористаної субсидії.

Управління соціального захисту запрошує громадян для подання до 1 вересня заяви про виплату невикористаної суми субсидії, в якій вказується спосіб виплати (банк або пошта) та необхідні реквізити, зокрема, особовий рахунок одержувача в банківській установі.

Отримати будь яку інформацію про отримання житлових субсидій можна  в управлінні праці та соціального захисту населення за адресою м. Красноград, вул. Бєльовська, 84, або за телефоном гарячої лінії 71810.