До уваги автоперевізників!

З 11.06.2018 Управління Укртрансбезпеки у Харківській області, відповідно до місця реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців здійснюватиме прийом повідомлень про зміну даних до ліцензійної справи за адресою: 

№ п/п Управління Укртрансбезпеки Адреса сектору надання адміністративних послуг Контактні телефони сектору надання адміністративних послуг
1 Управління Укртрансбезпеки у Харківській області 61022, м. Харків, площа Свободи, буд. 5, Держпром, 6 під’їзд, 7 пов. (057) 705-62-50

(057) 705 67 50

 

Наголошуємо, що автоперевізник, відповідно до вимог частини другої статті 15 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності», повинен повідомити Укртрансбезпеку про всі зміни даних, які були зазначені в документах, що додавалися до заяви про отримання ліцензії, не пізніше ніж один місяць з дня настання таких змін!

Внесення інформації про зміну даних до діючої ліцензії є безоплатним.

При зверненні особисто, ліцензіат повинен мати при собі оригінал документу, що посвідчує особу.

При зверненні уповноваженої особи ліцензіата необхідно мати при собі довіреність на подачу документів (довіреність повинна містити: назву органу до якого подаються документи, дату видачі довіреності та термін дії, перелік прав на дії уповноваженої особа та зразок її підпису ін.) та оригінал документу, що посвідчує особу (зазначений у цій довіреності).