Красноградська районна філія Харківського обласного центру зайнятості інформує

Громадська організація “Шлях до життя” реалізує проект Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні при фінансовій підтримці Уряду Федеративної Республіки Німеччина, що діє через Німецький Банк Розвитку KfW, “Зміцнення самозабезпечення внутрішньо переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні”.

Розмір грантів на розвиток власного бізнесу становить до 2500 євро (у гривні за курсом ООН на час закупівлі відповідних активів) та має бути використаний для придбання обладнання, інструменів, професійної техніки, меблів тощо.

До участі у проекті запрошуються внутрішньо переміщені особи або місцеві мешканці Харківської області, які мають досвід підприємницької діяльності, активний бізнес, наявне виробниче, офісне чи торгівельне приміщення, наявне свідоцтво ФОП, ПП, ТОВ з реєстрацією до 01.01.2017 року. Кількість учасників становить 90 осіб (з них 50% – ВПО,  50% – місцеві мешканці).

В рамках проекту планується проведення дводенного тренінгу з питань аналізу ринку, маркетингу та просування товарів чи послуг, юридичних аспектів приватного підприємництва, планування фінансів, нюансів бухобліку та податкової звітності, підготовки бізнес-планів.

Для участі у конкурсному відборі необхідно звернутися до ГО “Шлях до життя”, Людмила, 0953240370 та заповнити анкету за посиланням: https://ee.humanitarianresponse.info/x/#YYAx, пароль: courses;

Перший відбір планується розпочати з початку червня 2018 року, анкети для участі у проекті бажано заповнити до 31.05.2018 року.

За додатковою інформацією звертайтеся до Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості, тел.7-17-44