Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС

24 квітня в Красноградській райдержадміністрації відбувся круглий стіл на тему  “Актуальні питання соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”. Засідання круглого столу пройшло за участі працівники підрозділів райдержадміністрації, закладів медицини, представники соціальних служб району та органів місцевого самоврядування та під головуванням першого заступника голови РДА Валерія Кицюка.

Під час засідання обговорили та вирішили в межах компетенції основні актуальні питання соціального захисту відповідної категорії громадян.

“26 квітня 2018 року виповнюється 32 роки з моменту аварії на Чорнобильській електростанції. І як би нам не хотілося стерти з пам’яті це страшне слово – Чорнобиль, воно завжди нагадує нам про питання, які необхідно вирішувати. Це і надання пільг, виплата компенсацій, проблеми пенсійного забезпечення, медичного обслуговування, поліпшення житлово-побутових умов та чимало інших нагальних питань. Безумовно, ніякі пільги і компенсації не повернуть здоров’я, не полегшать біль від втрати рідних та близьких, але ми намагаємось зробити все можливе для того, щоб ваше життя стало кращим”, – підкреслив у своєму виступі Валерій Семенович.