В Україні з 01 квітня розпочався сезон тиші

Шановні мешканці міста та району! Красноградська районна державна адміністрація звертає Вашу вагу на те, що згідно Закону України «Про тваринницький світ», з 01 квітня до 15 червня 2018 року забороняється проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою (пальба, проведення вибухових робіт, санітарних рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення ралі та інших змагань на транспортних засобах).

Згідно з вищезазначеним законом України  підприємства, установи, організації та громадяни мають забезпечувати охорону середовища існування, умов розмноження і шляхів міграції тварин.

Пропонуємо врахувати зазначені вимоги закону при здійсненні природокористувань, господарської та лісогосподарської діяльності.

За порушення вимог загрожує адміністративне стягнення у вигляді штрафу від 30 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ставлення до довкілля – це  показник цивілізованості і людяності нації. Тому не забуваємо, що охороняючи і захищаючи рідну природу, ми захищаємо й себе і свою країну!