До бюджету протягом І кварталу 2018 року за надані адміністративні послуги у сфері державної реєстрації майна та бізнесу надійшло 180,79 тис. грн.

02 квітня 2018 року у райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови Валерія Кицюка відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій. У порядку денному заслухано начальник відділу Державної реєстрації Олену Слабинську, яка доповіла про стан забезпечення виконання місцевою державною адміністрацією повноважень у сфері державної реєстрації на нерухоме майно та у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Повноваження, пов’язані із практичним виконанням завдань і функцій райдержадміністрації у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно і їх обтяжень та державної реєстрації юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців безпосередньо забезпечується відділом Державної реєстрації.

Реєстратор зазначила, що до бюджету протягом І кварталу 2018 року за надані адміністративні послуги у сфері державної реєстрації майна та бізнесу надійшло 180,79 тис. грн.

Запрошуємо за отриманням адміністративних послуг у сферах державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань і державної реєстрації речових прав на нерухоме майно до центру  надання адміністративних  послуг  райдержадміністрації, який працює за адресою: м. Красноград, вул. Бєльовська, 88.