Звернення голови Красноградської РДА Євгена Третякова з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА 

ТА ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Для сучасних людей комунальні блага давно стали настільки звичною справою, що ніхто вже особливо і не замислюється над тим, скільки зусиль варто докласти для їх стабільності і який при цьому величезний тягар відповідальності лежить на плечах працівників комунальних підприємств. Жодна з наявних сфер не стоїть так близько до конкретної людини, як житлово-комунальна та побутова. Адже в кожному домі нам потрібні вода, газ, тепло. А як обійтися без водопостачання та водовідведення, без прибирання дворів і вулиць, послуг тих же перукарів чи майстрів по ремонту взуття та одягу, складної побутової техніки? Ви покращуєте добробут і соціальне самопочуття людей, і в цьому вам допомагають професійне ставлення до справи, ініціативність, відповідальність.

Щиро дякую вам за сумлінну працю та повсякденну турботу!

У День професійного свята бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного щастя, професійних успіхів і нових трудових здобутків, миру й злагоди в сім’ях, здійснення всіх життєвих планів і сподівань!