Пенсіонери за віком та особи з інвалідністю мають право на безоплатний проїзд

Постановами Кабінету Міністрів України від 17.05.1993 №354 «Про безоплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування» і від 16.08.1994 №555 «Про поширення чинності постанови Кабінету Міністрів України від 17 травня 1993р. №354»  передбачено право пенсіонерів за віком і осіб з інвалідністю на безоплатний проїзд на міському пасажирському транспорті загального користування (крім метрополітену і таксі) та приміських маршрутах.

Безоплатний проїзд пенсіонерам та особам з інвалідністю надається на підставі пенсійного посвідчення.

З метою реалізації програми придбання пільгових проїзних документів  через ПАТ «Укрзалізниця» Міністерством соціальної політики України  доручено внести до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги інформацію про документ осіб, який дає право на пільговий проїзд.

Враховуючи викладене просимо Вас звернутися до управління праці та соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації з пенсійним посвідчення.

Управління праці та соціального захисту населення працює:  з понеділка по четвер з 8год. до 17год.15хв; п’ятниця з 8 год. до 16 год. без перерви за адресою: м. Красноград, вул. Бєльовська буд. 84, 1 поверх, кім. №2. Телефон для довідок  72327.