Пластуни передали Вифлеємський Вогонь Миру Євгену Третякову

4 січня представники української скаутської організації Пласт завітали до голови Красноградської районної державної адміністрації Євгена Третякова, аби передати вогонь зі Святої землі як знак миру та благополуччя для мешканців нашого району та всієї України.

Раніше, на День Св. Миколая, пластуни передали Вогонь Миру Президенту України Петру Порошенку, наступного дня скаути продовжили свою місію на Харківщині, зустрівшись з головою ХОДА Юлією Світличною.Під час зустрічі з Євгеном Третяковим пластуни заспівали пісню Вифлеємського Вогню Миру та коротко розповіли про історію виникнення їхнього руху й започаткування традиції передачі символу світла, милосердя та благополуччя в лікарні, дитячі будинки, військовослужбовцям та представникам влади, щоб закликати громадськість робити більше добрих справ, простягати руку допомоги тим, хто цього найбільше потребує.Очільник Красноградського району подякував представникам Пласту за їх ініціативність, сприяння всебічному, патріотичному вихованню та самовихованню української молоді. “Цей вогонь є символом родинного тепла та затишку, якого так потребує сьогодні наша держава. Адже ми всі – велика українська родина, єдиний народ. Тож нехай Вифлеємський Вогонь осяє шлях нашої країни до мирного життя і зігріє серця українців”, – говорить Євген Андрійович.

На добру згадку про Красноградщину та напередодні Різдвяних свят голова райдержадміністрації передав юним скаутам подарунки та сувеніри, а також пообіцяв усіляко підтримувати та розвивати пластівський рух у районі.https://www.youtube.com/watch?v=j6-IjlKrviM