Новорічна подорож до Івано-Франківська

Вчора на Малій площі міста проводжали дітей з Красноградського, Кегичівського, Зачепилівського та Сахновщинського районів у новорічну подорож до Івано-Франківська. Поїздка організована головою Красноградської РДА Євгеном Третяковим та головою Кегичівської РДА Романом Гончаровим за фінансової підтримки нардепа України Сергія Тригубенка.

В рамках державної програми інтеграції та з метою зміцнення культурних, соціальних дружніх зв’язків всередині нашої країни діти з вищезазначених районів були направлені до Івано-Франківська, де вони будуть проживати в сім’ях, відвідувати різноманітні екскурсії, знайомитись з побутом, звичаями і традиціями правого берега України, а також ділитись власними. Юні представники Слобожанщини і, зокрема, нашого краю зможуть відкрити для співвітчизників частинку нашої душі, розширити власний кругозір, познайомитись з Галичиною і чудово провести зимові канікули з 3 по 10 січня.

Євген Третяков передав малечі символічні сувеніри з Красноградщини, які вони подарують івано-франківцям, аби приймаюча сторона краще могла уявити, чим багата наша мала Батьківщина.

Головне, що повинні усвідомити маленькі мандрівники після подорожі, це те, що незалежно від місця проживання та незважаючи на певні відмінності, ми єдиний народ, різнобарв’я якого вплетене стрічками в чудовий вінок неньки -України.