Учитель року – 2018

Уже стало доброю традицією у грудні підбивати підсумки І (районного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року», вітати талановитих освітян. Тому 21 грудня в районному Будинку культури відбулась церемонія нагородження учасників – вчителів Красноградщини, які підтверджують думку про те, що випадкових людей у цій професії не буває.

Районний тур конкурсу «Учитель року» збирає володарів педагогічного таланту, чий досвід і сподвижницька праця дають можливість з оптимізмом дивитися в майбутнє нашої держави.

Шість педагогів району продемонстрували свою педагогічну майстерність та фахові знання у номінаціях «Українська мова та література», «Німецька мова», «Фізична культура».

ІІ місце в номінації «Українська мова та література» виборола Семіон Наталія Олександрівна, учитель Добренського навчально-виховного комплексу. І місце – Подчерняєва Людмила Іванівна, учитель Красноградського багатопрофільного ліцею.

У номінації «Німецька мова» ІІ місце посіла Сокол Олена Василівна, вчитель Красноградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені О.І.Копиленка. Перемогу отримала Гудкова Світлана Станіславівна, вчитель Роздольської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

В номінації «Фізична культура» за ІІ місце нагородили Кошляк Світлану Макарівну, вчителя Красноградського навчально-виховного комплексу №3, за І місце – Синєгуба Вадима Володимировича, учителя Красноградської гімназії “Гранд”.

Очільник району привітав номінантів зі знаковою подією в їх житті, яка створює умови для їх професійного зростання, розкриття таланту та неповторної творчої індивідуальності, а також вручив грошові сертифікати. Він подякував освітянам Красноградщини за титанічну працю, професіоналізм та гідне виховання юного цвіту нації.