Чарівницею Красноградщини-2017 стала Софія Ноженко

Районний конкурс краси та грації пройшов у 14 грудня у Будинку техніки.

Цього року традиційний для Красноградщини конкурс був проведений в оновленому форматі. За ініціативи Молодіжного центру сектору молоді та спорту райдержадміністрації на початку замість знайомства з учасницями представили оригінальні відеоролики про кожну з них. Склад журі також було представлено зі змінами. До складу експертів було запрошено професіоналів у сфері краси з першої столиці. Очолив суддівську команду голова РДА Євген Третяков.

За звання накрасивішої дівчини Красноградщини змагалися шість чарівних панянок. Та корону виборола тільки одна — першокурсниця КЗ “Харківська гуманітарно-педагогічна академія” ХОР, тендітна білявка Софія Ноженко.

Ще до початку конкурсу в короткому інтерв’ю кореспонденту газети Софія зізналася, що не відчуває хвилювання, а найскоріше прагне вийти на сцену. Дівчина пояснила, що гарно підготувалася й налаштована на успіх. Солідарною в цьому з нею була і її мама, Ольга Іванівна, котра прийшла підтримати доньку.

Свою перемогу Чарівниця Красноградщини -2017 назвала важливим кроком на шляху до нових звершень. Дівчина подякувала за підтримку одногрупницям, куратору групи Вікторії Погорілій і, звичайно, матусі. Вона пообіцяла, що не зупинеться на досягнутому. Адже для неї найголовніше — проявити себе.

І у неї невдовзі буде такий шанс — одним із подарунків красуні стало запрошення від організаторів національного Конкурсу краси і таланту “Королева України” представляти своє місто на XI телеконкурсі “Королева України-2018″.

Разом із перемогою Софії Ноженко негласний титул “кузні красунь” завоював і місцевий педагогічний коледж. За останні кілька років це вже четверта студенка  цього вишу, яка удостоїлася звання “Чарівниці Красноградщини”.

 

Справедливо сказати, що визнання була достойна кожна учасниця конкурсу. Всі дівчата якнайкраще проявили себе й перемогли в окремих номінаціях. Так, Першою віце-міс стала третьокурсниця педколеджу Валентина Огульцева. Приз глядацьких симпатій і звання Другої віце-міс виборола студентка технікуму механізації сільського господарства ім. Ф.Я. Тимошенка Єва Цимбал.  “Міс креативність” назвали ученицю профліцею Наталію Біляєву, а “Міс артистизм” – майбутнього педагога Аліну Андрущенко. “Міс елегантність” визнали студентку медичного коледжу Анастасію Ніколенко.

За словами директора Молодіжного центру сектору молоді та спорту райдержадміністрації Дар’ї Савастюк,  кошти, виручені від реалізації білетів на конкурс “Чарівниця Красноградщини-2017″, підуть на благочинну справу. Їх передадуть рідним нашої маленької землячки, Вікторії Козюберди, яка хворіє на недосконалий остеогенез — недугу “кришталевої людини”, і використають  для проведення їй операції на обох ручках.