У районі відзначили День місцевого самоврядування

Сьогодні, 8 грудня, в Красноградському Будинку техніки було велелюдно, панував піднесений настрій, дарували море квітів, теплі усмішки та лунали сердечні поздоровлення. Там пройшли урочистості та святковий концерт з нагоди професійного свята народовладдя – Дня місцевого самоврядування.

Нинішня влада працює у важливий історичний період державотворення – час, який вимагає високого професіоналізму. Цей День стоїть в ряду дат, пов’язаних із здобуттям Україною незалежності, розбудовою власної державності та демократії.

Місцеве самоврядування сьогодні вдосконалюється, адже реформа децентралізації дала змогу отримати для розвитку громад потужний фінансовий ресурс, широкі повноваження та можливості стати повноцінними господарями на власній землі. Всі, хто причетний до роботи в органх місцевого самоврядування, щодня відчувають особливу відповідальність за консолідацію, суспільний спокій й благополуччя громадян.

Святкова подія зібрала в одну родину депутатів усіх рівнів, представників місцевого самоврядування та виконавчої влади, керівників підприємств, установ, організацій, ветеранів місцевого самоврядування, словом всіх, чия наполеглива праця, воля, енергія й професіоналізм творять історію нашого міста та району.

З вітальним словом до присутніх від імені голови районної державної адміністрації Євгена Третякова та від себе особисто звернувся його радник Валерій Кицюк: “Це свято тих, хто вболіває за проблеми, дбає про розквіт і зростання нашого району та України вцілому. Ви професіонали сого діла, самовіддані та справжні господарі на своїй землі. Тож нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє додають сили і наснаги й надалі плідно працювати задля розквіту рідної Красноградщини та всієї України!”.

Жодне свято в районі не проходить без приємної місії нагородження, а тому найкращим у своїй сфері цього дня вручили Почесні грамоти. “Кращою радою району” цьогоріч визнано Піщанську сільльську раду.

У гарному настрої проходило свято. Численних гостів розважали та радували чудовими художніми номерами аматори народного мистецтва та творчі колективи Красноградщини.