З Днем місцевого самоврядування!

Шановні земляки, депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, колеги! Щиро вітаю Вас із професійним святом! Ми і справді колеги. Адже лише завдяки співпраці й довірі між представниками органів державного управління та народними обранцями можливо досягти єдиної мети – процвітання Красноградщини та благополуччя її мешканців.

Становлення місцевого самоврядування в Україні має багату історію та глибокі традиції, що заклали міцні підвалини для сучасного розвитку громадянського суспільства й демократії.

Майбутнє держави та наших громадян неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців.

Сьогодні, завдяки реформі децентралізації й місцевого самоврядування, громади отримають шанс стати справжніми господарями на своїй землі, самостійно вирішувати, куди спрямовувати кошти і як розвивати власні території. Ключовим завданням є досягнути порозуміння і розпочати процес.

Тож, перед нами сьогодні постають нові виклики. Я вірю, що ми їх здолаємо, і Україна буде успішною, європейською, справді правовою, демократичною державою.

Бажаю всім нам сил, здоров’я, мудрості та натхнення віддавати кожен день на служіння людям, які нам довірили нелегку, але почесну місію – відстоювати їх інтереси!

Зі святом Вас, шановні друзі!

З повагою Євген Третяков,

голова райдержадміністрації.