Переможцем відкритого Кубку Красноградщини з кікбоксингу стала команда школи бойових мистецтв “Булат”

Другого грудня у Красноградській ДЮСШ за ініціативи голови Красноградської районної державної адміністрації Євгена Третякова та за підтримки Благодійного Фонду імені Героя України Гулого І.М. відбулися змагання з кікбоксингу на Кубок Красноградщини. Змагання були присвячені Дню Збройних сил України. Організаторами Кубку стали ВСК “Пересвіт” та сектор молоді та спорту райдержадміністрації.

На урочисте відкриття змагань прибуло чимало гостей та прихильників цього видовищного виду спорту.

Юних спортсменів, наставників та батьків привітав від імені очільника району Євгена Третякова його радник Валерій Кицюк: «Радий, що ви сьогодні тут, що обрали цей непростий вид спорту. Дякую усім тренерам, які займаються з вами, батькам, які не побоялися віддати вас на секції кікбоксингу. Зичу всім перемог і високих досягнень. Будьте сильними, мужніми і справжніми захисниками!».

Творчий дарунок присутнім презентували гурток козацького фехтування “Булат” та спортивний колектив молодіжного центру “ФлайЕнерджи”.

Участь у змаганнях взяли 155 спортсменів – вихованці спортивних клубів ВСК” Пресвіт” (м. Красноград, керівник Володимир Зібаров), школа бойових мистецтв “Булат” (м. Красноград, тренер Сергій Джумайло), “Хорол” (Полтавська область), “Армада”  (м. Харків), “Strong+”(м. Харків), команда кегичівського ліцею”Смт Кегичівка”.

За підсумками змагань переможцем відкритого Кубку Красноградщини стала команда школи бойових мистецтв “Булат”, тренер Сергій Джумайло; срібним призером став Спортивний Клуб “Армада” м. Харків; бронзу виборола команда”Strong+”.