Перерахунок житлових субсидій на повні місяці буде проведено 30 листопада

Управління праці та соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації повідомляє, що перерахунок житлових субсидій на повні опалювальні місяці з листопада 2017 по березень 2018 років буде проведений 30 листопада 2017. Тож, до отримання повідомлень про призначення субсидій, користуйтеся платіжками по оплаті за житлово-комунальні послуги, в яких  буде відображений розмір  субсидії.

Відповідно до пункту 15 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива громадяни,  яким призначено житлову субсидію  зобов’язані  щомісяця сплачувати   вартість  фактично  спожитої  послуги  з  урахуванням розміру  призначеної  субсидії (крім випадків нарахування плати за послугу  з централізованого опалення коли одержувач субсидії повинен щомісяця  сплачувати за централізоване опалення обов’язкову частку платежу), яка теж відображається в платіжках за тепло.

Звертаємо увагу громадян, які проживають в будинках з пічним опаленням, які ще не скористались правом на отримання субсидії на придбання твердого палива у 2017 році, з 4 листопада 2017 року розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації затверджено нову ціну твердого палива в розмірі 2224 грн. за одну тону. По призначених до 4 листопада 2017 року субсидій на тверде паливо перерахунок проводитись не буде.

Нагадуємо, якщо в період отримання житлових субсидій відбулися зміни у паспортних даних чи набули право на отримання паспорту діти від 14-ти років,  необхідно обов’язково повідомити управління. Сім’ям, яким не проведено автоматичний розрахунок субсидії, внаслідок помилки виявленої в  персональних даних під час обміну інформацією з Державною фіскальною службою, розрахунок субсидії  буде проведений тільки після подання особою оновлених даних та отримання інформації про доходи.

Отримати будь яку інформацію про отримання житлових субсидій можна  в управлінні праці та соціального захисту населення за адресою м. Красноград, вул. Бєльовська, 84, або за телефоном гарячої лінії 71810.