Насильству – НІ!

Законодавством України передбачено проходження корекційних програм особами, які вчиняють насильство в сім’ї. Корекційна програма – це програма, спрямована на формування гуманістичних цінностей та ненасильницької поведінки особи, яка вчинила насильство в сім’ї.

Сьогодні в Красноградському відділі поліції відбулося засідання комісії з питань організації проходження корекційних програм особами, які вчиняють насильство в сім’ї.

В засіданні прийняли участь представники управління праці та соціального захисту населення  Красноградської районної державної адміністрації, відділення організації надання адресної натуральної допомоги Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), служби у справах дітей Красноградської районної державної адміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Красноградського району,  юридичного сектору апарату районної державної адміністрації сектору превенції Красноградського відділу поліції ГУ НП в Харківській області, та Красноградської районної лікарні.

Обговорювалося питання щодо алгоритму дій уповноважених осіб при організації  корекційних програм та спеціалістом відділення організації надання адресної натуральної допомоги Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) було проведено першу бесіду з правопорушником.