Футбольний сезон на Красноградщині закрито (+відео)

28 жовтня в с. Дружба відбувся IV Кубок з футболу пам’яті Героя України І.М. Гулого, що став завершення футбольного сезону на Красноградщині. Легендарне поле села вже четвертий рік поспіль збирає спортсменів та уболівальників, підтримуючи традиції, які започаткував відомий земляк, справжній патріот нашого краю – І.М. Гулий.

  Після його смерті справу розвитку спорту і, зокрема футболу, в районі продовжує онук знаного добродія – голова райдержадміністрації Євген Третяков. Очільник району відкрив змагання, побажавши всім учасникам перемоги, а глядачам – насолоди від видовищної гри. Також йому було надане почесне право першого удару по м’ячу.

 Складні погодні умови – не перешкода для футболу. Це підтвердили гравці усіх команд-учасників Кубку, продемонструвавши дуже емоційну гру, наполегливість та яскраві протистояння на полі.

У фінальному двобої зустрілись ФК “Зоря”(с. Миколо-Комишувата) та ФК “Промінь” (с.Кобзівка).  Матч був цікавий та напружений. До останньої хвилини Фортуна коливалась між командами. Та все ж, серія пробиття з 11 метрів вирішила кінцевий результат і визначила переможця цьогорічного Кубку. З рахунком 8:7 ним став ФК “Зоря”.

 Таким чином, володарем головного Кубку став ФК “Зоря”. Срібними призерами стали відповідно футболісти ФК “Промінь”. Бронзу отримав ФК “Колос”, с. Станичне Нововодолазького району.

Переможці та призери отримали дипломи, медалі та кубки, а також грошові винагороди, які їм вручив особисто керівник району Євгену Третяков.

Також були визначені переможці у номінаціях: “Кращий воротар” – Гулага Андрій, ФК “Колос” з села Станичне, “Кращий гравець” –  Ромазанов Ромазан, ФК “Зоря”, с. М-Комишувата та “Кращий бомбардир” – Какадій Роман, ФК “Промінь”, с. Кобзівка.

Дипломи та подарункові статуетки отримали і судді змагань за неупереджене та справедливе суддівство  та на згадку про знакову спортивну подію у районі.

Незалежно від того, яким було розташування команд  в турнірній таблиці, усі вони отримали головну перемогу – прихильність своїх уболівальників.

Організація Кубку пам’яті Героя України І.М. Гулого завжди приємно вражає спортсменів та глядачів. Після завершення змагань, футболістів чекав багатий стіл зі щедрими пригощаннями від  ПАОП “Промінь”: смачна каша, уха, випічка та багато інших смаколиків.

Маємо надію, що у 2018 році районний чемпіонат з футболу пройде на гідному рівні, а команди гарно підготуються до наступного сезону, адже футбол популяризує здоровий спосіб життя, а наші футболісти є гарним прикладом для молодого покоління.